Workshops

Cosmic Chi organiseert met regelmaat workshops op het gebied van gezondheid, lifestyle en voeding. Op deze manier kom je veel te weten over wat je zelf kunt doen om je gezondheid en energie een boost te geven.

Je ontvangt interessante informatie en gaat altijd naar huis met waardevolle tips die je gelijk in de praktijk kunt brengen. De workshops zijn kleinschalig zodat er voor iedereen voldoende aandacht is om gerichte vragen te stellen.

Workshop Bewust Meer Rust

 

Ben jij ook altijd aan het rennen, moet je van alles en wil je graag weten hoe je weer rust in je lijf krijgt?

De volgende workshop Bewust Meer Rust – The Art of Chi Nei Tsang staat gepland op donderdag 17 oktober 2019 om 16.30 in de Stadionbuurt Amsterdam. Zie voor meer informatie en aanmelden het facebook event. Of stuur mij een bericht.

Workshop Raw Food

Raw food is de afgelopen jaren een hele hype geworden, maar de principes zijn eeuwenoud. Als gecertificeerd Raw Food Chef ben ik absoluut niet van het type 100% raw is the only way. Ik houd sowieso niet van dingen die moeten, wel van experimenteren.

Meer onbewerkte voeding kan een enorme boost geven aan je gezondheid, je energie en fitheid. En dat hoeft helemaal niet saai te zijn. Met wat creativiteit en afwisseling hoef je echt niet op wortels en blaadjes sla te kauwen. 

Na jarenlang met plezier Raw Food Workshops voor groepen te hebben gegeven, ben ik momenteel alleen te boeken voor privé workshops. Dat geeft mij de gelegenheid om je optimale aandacht te geven en is er voldoende mogelijk te oefenen om de kunst onder de knie te krijgen. De privé workshop is niet per se 1 op 1, al kan dat natuurlijk wel. Het kan ook een kleine groep vrienden, familie of collega’s zijn. Want wat is er leuker dan samen geïnspireerd aan de slag gaan in de keuken?

De Raw Food Workshop vindt plaats in jouw keuken, zodat het thuis voelen alvast kan worden afgevinkt. Neem contact met mij op om je wensen door te spreken. Ik kijk er naar uit van je te horen en ook jou met de creativiteit & smaak explosies van raw food kennis te laten maken.