Prana Meridiaan Therapie

Prana Meridiaan Therapie is een combinatie van diverse holistische therapievormen & technieken die geboden worden door Prana Productions. Het werkt diep in op het fysieke vlak door middel van het behandelen van organen & weefsels, en op energetisch vlak door middel van inwerking op de meridianen, het opheffen van energetische blokkades en het bevorderen van de doorstroom van energie.

Als je er vanuit gaat dat aan veel klachten, of deze nu fysiek, mentaal of psychisch ervaren worden, een energetische disbalans ten grondslag ligt dan realiseer je je de krachtige uitwerking van Prana Meridiaan Therapie.

Prana Meridiaan Therapie is een combinatie van Chi Nei Tsang, Chi Nei Tsang Healing Harmony Tok Sen, Cupping Massage Therapie & Gua Sha Therapie. Op deze website kun je bij de afzonderlijke beschrijvingen van de diverse holistische therapievormen meer lezen over wat het precies inhoudt.

 

Prana Meridiaan Therapie behandeling

Bij de holistische Prana Meridiaan therapie lig je ontspannen op de behandeltafel. Door de kenmerken van deze holistische behandelvorm, door het gebruik van olie & voor optimaal resultaat is contact met de huid nodig. Over het algemeen is hierdoor gedeeltelijke ontkleding daar waar behandeld wordt noodzakelijk. Er wordt gewerkt met zowel de handen als met de diverse instrumenten die behoren bij de verschillende behandelvormen & -technieken.

Voor optimale dieptewerking & effectiviteit wordt aangeraden om een pakket van tenminste 5 behandelingen aan te schaffen. Zie de speciale pakketprijs bij tarieven.