Sinds vorige week is mijn sportschool weer open. Op afspraak, dat wel.

Dat laatste hield me de eerste dagen een beetje tegen om te gaan. Ik houd ervan de vrijheid te hebben om te gaan wanneer ik wil, leg me niet graag vast. Geen dag is hetzelfde en ik vind het prettig om die vrijheid te hebben. Go with the Flow zeg maar.

Uitstelgedrag

Elk vlindertje zien fladderen en niets vastleggen leidt echter soms tot uitstelgedrag. Niets menselijks is mij vreemd. Mijn ietwat gehavende exemplaar van het ‘1001 smoezenboek’ ligt altijd in het zicht.

Always keep an open mind vind ik eveneens erg belangrijk, en dat gold ook hier. Na één geboekte afspraak was ik al helemaal om. Mijn eigen voornemens sneeuwen nog wel eens onder. Er is altijd wel iets anders te beleven, iets belangrijkers te doen, afleiding hier, zijpaadje daar.

Ik merk dat nu ik de afspraak heb vastgelegd het gemakkelijker is om me er aan te houden. Ik hoef niet verder met mezelf in overleg. Het is duidelijk,en het werkt. Ook het idee dat ik anderen benadeel als ik geen gebruik maak van mijn tijdslot maakt dat ik me er aan houd.

Niet dat ik mezelf niet belangrijk vind, laat ik dat voorop stellen. Ik ben gewoon niet zo van de structuren en een dag is voorbij voordat ik het weet.

Afspraken met jezelf – Gezondheidsdoelen

Misschien herken je dat.
Het is makkelijker je aan afspraken te houden als je een stok achter de deur hebt. Doe daar je voordeel mee. Of dit nu met je sportschool is of met andere stappen die je wilt nemen om je gezondheid naar een hoger plan te tillen.

Gezondheid & leefstijl coach Amsterdam

Het werken met een professionele voeding & lifestyle coach die je hierbij helpt kan je zoveel tijd en frustratie schelen. De mensen met wie ik werk in mijn praktijk weten over het algemeen heel goed waar ze naar toe willen. Er zijn echter verschillende manieren om daar te komen. Door samen met hen een plan op te stellen en deze stapsgewijs uit te rollen zien ze meer, leren ze meer en komen ze verder.

Hoe is dat voor jou? Vind je het ook makkelijker om je te houden aan de afspraken die je met anderen hebt dan aan die met jezelf? Zou je dat hieronder met me willen delen?

Onbegrepen buikklachten, problemen met spijsvertering, onrustige buik

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen om van je onbegrepen buikklachten, je spanning & stress gerelateerde spijsverteringsproblemen en de onrust in je buik af te komen? Stuur me een bericht, dan plannen we een gratis online sessie in en vertel ik je er alles over.

Ontvang een gratis handleiding

Ontvang een gratis handleiding

Je meldt je aan voor cosmic-chi.nl. Je kunt je te allen tijde weer afmelden.

Succesvol aangemeld!