Gratis sessie

Brengt je hectische lifestyle je spijsvertering in de war? Op onregelmatige tijden eten en rust nemen, te veel eten, te veel drinken, te snel eten of eten on the go?

Lifestyle gerelateerde spijsverteringsproblemen

Voel je je vaak opgeblazen, een harde buik of heb je een zwaar gevoel? Trekt dit je energie weg waardoor je vaak moe bent? Word je soms overweldigd door alles dat MOET? Ben je het overzicht en je focus kwijtgeraakt en lig je hier vaak over te piekeren? 

Stel je eens voor dat je je weer ontspannen voelt, rust in je buik. Je krijgt je weer grip op je spijsvertering, je weet hoe je kunt bijsturen als je spijsvertering van slag is. Zie jezelf uitgerust wakker worden na een nacht goed te hebben geslapen. Ontdek hoe het voelt je angstige gedachten los te laten. 

Ik heb het absolute voorrecht om mensen met een druk & onregelmatig leven te helpen om de spijsvertering te verbeteren en om te ontspannen. Niet langer dat zware en opgeblazen gevoel in je buik dat al je aandacht wegtrekt. Meer energie en focus, meer ontspannen slaap en uitgerust wakker worden.

Strategiesessie spijsvertering

Ontdek wat ik voor jou kan doen. Boek eenvoudig een gratis online strategiesessie spijsvertering van 20 minuten met mij via WhatsApp video bellen en ontvang direct waardevolle tips die je gegarandeerd gelijk in de praktijk kunt brengen. 

Hoe fijn is dat, je situatie aan iemand voor leggen om samen te kijken naar de mogelijke oplossingen? Je hoeft er echt niet langer mee rond te lopen & je hoeft het niet alleen te doen.

Stel je de positieve invloed eens voor op de vele aspecten van je leven, wanneer je spijsvertering je niet langer in de weg zit. Wat een energie komt er dan vrij. 

“Do something today your future self will thank you for”
– Sean Patrick Flanery