Cosmic Chi Meridiaan Therapie is een combinatie van diverse holistische therapievormen & technieken die geboden worden door Cosmic Chi. Het werkt diep in op het fysieke vlak door middel van het behandelen van organen & weefsels. Het werkt op energetisch vlak door middel van inwerking op de meridianen, het opheffen van energetische blokkades en het bevorderen van de doorstroom van energie.

Als je er vanuit gaat dat aan veel klachten, of deze nu fysiek, mentaal of psychisch ervaren worden, een energetische disbalans ten grondslag ligt dan realiseer je je de krachtige uitwerking van Cosmic Chi Meridiaan Therapie.

Cosmic Chi Meridiaan Therapie is een mooie mix van Chi Nei Tsang, Chi Nei Tsang Healing Harmony Tok Sen, Cupping Massage Therapie & Gua Sha Therapie. Op deze website kun je bij de afzonderlijke beschrijvingen van de diverse holistische therapievormen meer lezen over wat het precies inhoudt.

Cosmic Chi Meridiaan Therapie behandeling

Bij de holistische Cosmic Chi Meridiaan Therapie lig je ontspannen op de behandeltafel. Door de kenmerken van deze holistische behandelvorm, door het gebruik van olie & voor optimaal resultaat is contact met de huid nodig. Gedeeltelijke ontkleding daar waar behandeld wordt is hierdoor noodzakelijk. Tijdens de behandeling werk ik met zowel de handen, ellebogen als met de diverse instrumenten die behoren bij de verschillende behandelvormen & -technieken.

Voor optimale dieptewerking & effectiviteit wordt aangeraden om een pakket van tenminste 5 behandelingen aan te schaffen.

Ontvang een gratis handleiding

Ontvang een gratis handleiding

Je meldt je aan voor cosmic-chi.nl. Je kunt je te allen tijde weer afmelden.

Succesvol aangemeld!