Bewust meer rust

Het programma Bewust Meer Rust biedt jou de route naar ontspanning, rust in je hoofd. Je ziet niet langer ’s morgens als een berg op tegen de dag die komen gaat. Je krijgt weer grip op je leven en het plezier komt terug.

 

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Heeft jouw ambitie, drive & succes je veel mooie dingen gebracht maar werken de verwachtingen die zij met zich mee hebben gebracht verstikkend? Voel je je leeg en ben je gewoon zo ontzettend moe?
 • MOET je ook zoveel, dat het je overweldigt en verlammend werkt?
 • Kom je moeilijk in slaap, slaap je slecht en word je moe wakker?
 • Lukt het je niet om tijdens je werk je aandacht erbij te houden? Heb je problemen met focussen, is je hoofd niet helder, en kom je soms moeilijk uit je woorden?
 • Gaan sociale afspraken met familie, vrienden & collega’s steeds meer langs je heen? Voel je je afwezig, kom je niet echt lekker in de gesprekken en brengt dit je steeds meer in een isolement?
 • Val je uit frustratie steeds feller uit tegen de mensen om je heen, met name degenen die je zo lief zijn?
 • Weet je diep in je hart dat je, als je zo doorgaat, jezelf helemaal opbrandt en je nog verder van huis bent?

Bewust meer rust

Zo ver hoeft het gelukkig niet te komen, als je nu in actie komt. En geloof me, ik begrijp als geen ander hoe moeilijk het is om de hulp van iemand anders in te schakelen.

Je hebt waarschijnlijk al het één en ander geprobeerd. Dit heeft echter niet tot een blijvende ommekeer geleid. Anders was je dit nu niet aan het lezen. Je hoeft echt niet alles zelf te kunnen. Het getuigt van kracht om te kiezen voor support, juist als hulp vragen normaal wel het laatste is waar je aan denkt. 

 

 • Hoe zou het voelen om weer trots te kunnen zijn op wie je bent, wat je doet en wat je hebt bereikt?
 • Hoe fijn zou het zijn om het heft in eigen handen te nemen en je leven in alle facetten weer op de rit te krijgen?
 • Stel je eens voor hoe relaxt het zou zijn om weer rust in je hoofd te hebben, goed te kunnen slapen en uitgerust op te staan?
 • Denk eens aan de boost die het je geeft wanneer je weer in je flow zit, je focus & scherpe blik weer terug hebt?
 • Hoe prettig zou het zijn om met plezier met mensen af te spreken en weer echt verbinding met hen te voelen?

Vijf weken programma – Bewust Meer Rust

Dit is mogelijk door je nu aan te melden voor het programma Bewust Meer Rust. Gedurende 5 weken vindt eens per week een sessie plaats, waarbij integrale coaching wordt gecombineerd met Chi Nei Tsang massage therapie.

Naast onze wekelijkse sessie samen, ontvang je advies en oefeningen. Hiermee ga je naast de sessies gedurende de week zelf aan de slag, waarna je je gedachten, inzichten en perspectieven deelt in de daarop volgende sessie.

 

Het is een uitgebalanceerd programma vol met waardevolle elementen, die je in 5 weken leidt naar meer rust in je hoofd, lijf & leven. Het biedt je het zelfvertrouwen & de helderheid om je eigen verantwoordelijkheid te nemen op een manier die zo bij jou past.

Resultaten programma – Bewust Meer Rust

Aan het einde van dit programma:

 • ervaar je hoe het ook al weer was om ‘on top of your game’ te zijn & heb je de tools in handen om bij te sturen indien nodig
 • heb je een flinke stap in de juiste richting gezet en je energie & vertrouwen terug gewonnen
 • heb je de rust in je hoofd en ontspanning in je lijf gekregen waar je zo naar op zoek was en dit heeft zijn doorwerking op alle gebieden in je leven
 • weet je waar bepaalde stress zich nestelt in je lichaam & heb je de technieken in handen de spanning los te laten
 • slaap je beter en sta je uitgerust op, klaar om weer een dag te knallen
 • weet je hoe je door soms eenvoudige tweaks veranderingen kunt doorvoeren in je leven
 • heb je je mojo weer terug, je creativiteit stroomt weer, je bent gefocust & geconcentreerd, en je hebt je eigen doel & richting weer helder voor ogen
 • kun je zelfsaboterende gewoonten en gedrag loslaten omdat het niet langer nodig is om je te verschuilen of verdoven
 • verstop je je niet langer, je geniet meer van tijd met familie & vrienden en je voelt je weer echt aanwezig
 • ben je in staat om te gaan met de druk die je ambitieuze bestaan nu eenmaal met zich meebrengt

Een mooie investering in jezelf. Ontvang dit traject van vijf weken voor 697 euro (of 2 x 370 euro).

Wat een groot verschil, en dat in nog geen twee maanden. Ik snap nu niet waarom ik er zo lang mee gewacht heb ?. Echt een life changer. En het mooie is dat ik technieken heb geleerd waarmee ik mezelf weer op de rails kan brengen mocht ik wat afdwalen. Heel fijn om met Willie te werken. Ze is open minded en met haar aanpak weet ze me steeds weer te motiveren nog een stapje verder te gaan of nog wat dieper te graven. Dank!

Jeroen Ammerlaan

Meest gestelde vragen

Ik geef je alvast antwoord op vragen die mogelijk bij je op komen.

Ik heb niet zoveel tijd. Hoeveel tijd kost dit traject mij ongeveer?

Het traject duurt vijf weken in totaal. De eerste week is onze sessie samen 90 minuten. Vervolgens hebben we in de vier weken erna een wekelijkse sessie van 60 minuten bestaande uit een circa 1/3 deel coaching en 2/3 deel Chi Nei Tsang massage therapie.

Daarnaast ontvang je wekelijks advies & oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Gemiddeld zal je hier niet meer dan 5 – 10 minuten per dag mee bezig zijn.

Ik begrijp dat tijd een kostbaar goed is en het een hele stap kan zijn om je aan dergelijk traject te committeren. De problematiek die je ervaart zal echter niet vanzelf over gaan, dat weet je zelf inmiddels ook.

Vijf weken is relatief kort als je kijkt naar de tijd waarop je al met deze issues rondloopt. Je kunt de omslag bereiken waar je zo naar op zoek bent & doet waardevolle inzichten op hoe je dingen vanaf nu anders kunt aanpakken.

Ik zou graag een losse sessie afnemen, om te ervaren hoe het is. Is dat ook mogelijk?

Als het mogelijk zou zijn om effectieve, blijvende verandering te bewerkstelligen in één of een aantal losse sessie dan had ik dat zeker in mijn aanbod opgenomen. De ervaring leert echter dat de praktijk complexer en weerbarstiger is. Er is sprake van een bepaalde gelaagdheid in problematiek. Daar werken we stapsgewijs in de sessie aan, vanuit verschillende invalshoeken.

Daarnaast vraagt het integreren van de inzichten en perspectieven die je opdoet eveneens tijd. Dit is onderdeel van het programma en zou door middel van losse sessies niet geborgd kunnen worden.

Ik weet niet zeker of dit programma iets voor mij is, hoe kom ik daarachter?

Gratis en eenvoudig kun je een online sessie met mij boeken 20 minuten, via WhatsApp op. Van tevoren ontvang je van mij een intakeformulier die je ingevuld retour stuurt. Hierdoor kan ik me optimaal voorbereiden op onze gratis sessie. Tijdens deze sessie houden we je situatie tegen het licht en ontdek je wat het Programma Bewust Meer Rust voor jou kan betekenen. Je ontvangt tijdens deze sessie een aantal waardevolle tips van mij, die je gegarandeerd direct in de praktijk kunt brengen. Stuur me een bericht via +31627190117 en we kunnen er direct één inplannen.